KIZILCAHAMAM'DA YENİLENEN MAZGALLAR SORUNU ÇÖZDÜ.

Kızılcahamam ilçesi içerisinde yapılan yol çalışması sırasında titizlikle yapılan yağmursuyu mazgalları su baskını ve yollarda oluşan göl manzaralarını ortadan kaldırdı.

7.06.2014 21:46:58 0
KIZILCAHAMAM

Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney’in .başlattığı Kızılcahamam’daki yenileme çalışmaları büyük bir hızla sürüyor..
Kızılcahamam Belediyesi’nin tüm birimleri ile birlikte Ankara Büyük Şehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü de Kızılcahamam da  gerekli çalışmaları hızla yaparak, Kızılcahamamlıların hizmetine sunuyor

Ankara Büyük Şehir Belediyesi ekipleri,  Asfaltlama, Mazgal, kanalizasyon kapakları ve çevre düzenleme çalışmalarında sadece Kızılcahamam merkezde değil çevre mahallerimizde de çalışmalar yapıyor.
Yurt genelinde yaşanılan ve haftalarca devam eden yağmur yağışı, ilçemizde de etkisini sürdürüyor. Yapılan mazgal çalışmalarından sonra yağışlardan meydana gelen su baskınları, gölet oluşumları artık ilçemizde yaşanmıyor. 

Kızılcahamam ilçesi  içerisinde yapılan yol çalışması sırasında titizlikle yapılan yağmursuyu mazgalları su baskını ve yollarda oluşan göl manzaralarını ortadan kaldırdı. 
Bu çalışmalardan memnun olan Kızılcahamamlı vatandaşlar Yağmur sularının yüzeyden mazgallara inerek olumsuzluklara neden olmadığı için memnuniyetini dile getirerek, yapılan çalışmalardan Dolayı Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney’e Teşekkür etti.

 

’’HABERİN OLDUĞU HER YERDE’’

ARTUKLU HABER AJANSI-KIZILCAHAMAM


33.9° / 20.2°
  • BIST 100

    10628,13%-0,45
  • DOLAR

    32,17% -0,14
  • EURO

    34,91% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2430,37% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3908,75% -0,01